• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Raimo Vahtera itsenäisyyspuhujana

02.12.2011
06.12.2011

Raimo Vahtera on juhlapuhujana Rymättylän perinteisessä itsenäisyysjuhlassa 6.12.2011.

Raimo Vahtera on tehnyt pitkän päivätyön toimittajana. Hän toimi mm. Turun Sanomien päätoimittajana. Vahtera on viime vuosina nostanut kolumneissaan esiin mm. rymättyläläisyyden. Vahtera on antanut arvoa sille, että vaikeista saaristo-oloista on lähdetty rohkeasti maailmalle ja menestytty hyvin.

Rymättylän itsenäisyysjuhla alkaa jumalanpalveluksella kello 10 kirkossa. Seppeleet lasketaan tuttuun tapaan sankarihaudoille.

Ennen kahtatoista alkaa kahvitarjoilu seurakuntakodissa.

Juhlapuheen lisäksi kuulemme seurakuntakodissa katkelman kesän kylätarinasta.

Luvassa on lisäksi musiikkia, tervehdyspuhe ja päätössanat.

Myös Aahollin näyttely auki

Pitäjätalo Aahollissa on Rymättylä-Seuran perinnetoimikunnan kokoama näyttely Jatkosota 70 vuotta.

Näyttely on avoinna myös itsenäisyyspäivänä  kello 13 - 16.
Tapahtuma-aika: 
6.12.2011