Eläkeliiton Rymättylän yhdistys

Eläkeliiton Rymättylän yhdistys järjestää Rymättylän varttuneelle väelle virkistystä ja mukavaa yhdessäoloa.

Yhdistyksen tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän sosiaalisen turvallisuutensa ja hyvinvointinsa edistäminen.

Puheenjohtaja: Liisa Suomi, puh. 0500-555209, sähköp.liisa [dot] k [dot] suomi [at] gmail [dot] com

Sihteri: Auli Hyytinen, puh. 040-7449247, sähköp. auliohyytinen [at] gmail [dot] com

Varapuheenjohtaja: Heikki Saarinen, puh 040-593165, sähköp.heikki [dot] j [dot] saarinen [at] gmail [dot] com

Rahastonhoitaja/jäsensihteeri: Marja Vehmanen, puh, 0415468246, sähköp.marjavehmanen [at] gmail [dot] com

Kotisivut: www.eläkeliitto.fi
(valitse Varsinais-Suomen piiri, valitse Rymättylän yhdistys).

JÄSENEKSI LIITTYMINEN
Jos haluat liittyä Eläkeliiton Rymättylän yhdistykseen,