• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Eläkeliiton Rymättylän yhdistys

Eläkeliiton Rymättylän yhdistys järjestää Rymättylän varttuneelle väelle virkistystä ja mukavaa yhdessäoloa. 

 

Yhdistyksen tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän sosiaalisen turvallisuutensa ja hyvinvointinsa edistäminen.
 
Puheenjohtaja: Liisa Suomi, puh. 0500-555209, sähköp.liisa [dot] k [dot] suomi [at] gmail [dot] com
 
Sihteri: Auli Hyytinen, puh. 040-7449247, sähköp. auliohyytinen [at] gmail [dot] com
 
Varapuheenjohtaja: Heikki Saarinen, puh 040-593165, sähköp.heikki [dot] j [dot] saarinen [at] gmail [dot] com
 
Rahastonhoitaja/jäsensihteeri: Marja Vehmanen, puh, 0415468246, sähköp.marjavehmanen [at] gmail [dot] com
 
 
Kotisivut: www.eläkeliitto.fi
(valitse Varsinais-Suomen piiri, valitse Rymättylän yhdistys).
 
 
JÄSENEKSI LIITTYMINEN
Jos haluat liittyä Eläkeliiton Rymättylän yhdistykseen,
soita yhdistyksemme jäsensihteeri/rahastonhoitaja Marja Vehmaselle,
puh. 041 546 8246.