Naantalin seudun luonnonsuojeluyhdistys

Naantalin seudun luonnonsuojeluyhdistys toimii Naantalissa, Rymättylässä ja Merimaskussa. Kuntaliitoksen ja Livonsaaren liitoksen myötä yhdistys toimii myös Velkualla ja Livonsaaressa.

Luonnonsuoleluyhdistys järjestää luontoelämyksiä, ottaa kantaa kaavoitukseen ja järjestää ympäristön kannalta hyödyllisiä tempauksia.

Vuonna 2011 yhdistys järjestää kesäisen luentosarjan Naantalin rannassa Cafe Amandiksessa. Näissä tilaisuuksissa puhutaan veneilystä, luonnosta, kierrätyksestä ym.

Aurinkokeräinten rakennuskurssi pyritään järjestämään kevään 2011 aikana Rymättylässä. Aurinkokeräin on lasikatteen alla oleva putkisto, jossa vesi lämpiää auringon voimalla. Aurinkokeräimen lämpö johdetaan varaajaan, josta sitä voi siirtää esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen.

Naantalin seudun luonnonsuojeluyhdistys toimii Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiirin ja Suomen Luonnonsuojeluliiton alaisuudessa.

Lassi Lähteenmäki

lassi [dot] lahteenmaki [at] gmail [dot] com