Rymättylä-Seura

Rymättylä-Seuran tavoitteena on kotiseututyön edistäminen. Seura pyrkii huolehtimaan kotiseudun ja sen historiaan liittyvän henkisen ja aineellisen kulttuurin tallentamisesta.

Seura huolehtii Rymättylän kotiseutumuseon ja kokoelmien kunnosta sekä museoesineiden nähtävillä pitämisestä. Seura järjestää kotiseutujuhlia ja erityisnäyttelyitä.

Rymättylä-Seura rakensi ja ylläpitää uutta Dikseli-silliperinnekeskusta Röölässä. Talvisaikaan Dikseli on avoinna sopimuksesta.

www.rymattyla-seura.fi

Sillin käsittelyä Röölän Dikselissä