• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Rymättylä-Seura

Rymättylä-Seuran tavoitteena on kotiseututyön edistäminen. Seura pyrkii huolehtimaan kotiseudun ja sen historiaan liittyvän henkisen ja aineellisen kulttuurin tallentamisesta.

Seura huolehtii Rymättylän kotiseutumuseon ja kokoelmien kunnosta sekä museoesineiden nähtävillä pitämisestä. Seura järjestää kotiseutujuhlia ja erityisnäyttelyitä.

Rymättylä-Seura rakensi ja ylläpitää uutta Dikseli-silliperinnekeskusta Röölässä. Talvisaikaan Dikseli on avoinna sopimuksesta.

www.rymattyla-seura.fi

 

Sillin käsittelyä Röölän Dikselissä

Rymättylä-Seuran yhteystiedot:

Esa Alasmaa, puh.joht. 

Kaastlantie 104 
21140 Rymättylä
puh. 050 403 4123 
esa [dot] alasmaa [at] gmail [dot] com
 
Museotoimikunta:

Tuula Syrjänen

Kaastlantie 104

21140 Rymättylä

050 3459 318

Perinnetoimikunta
Lauri Laine
Kirjalan kirkkotie 16 
21140 Rymättylä
puh. 0400 541 544 
lauri [dot] laine [at] naantali [dot] fi