• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Rymättylän Kirkkojärviyhdistys

Rymättylän Kirkkojärviyhdistys tekee työtä Kirkkojärven hyväksi. Järvi on vuosikymmenten aikana kuormittunut ravinnteista ja sinilevät ovat olleet yleisiä. 

Yhdistyksen toimesta järven vettä on kirkastettu kemikaaleilla ja maatalouden ravinnevalumille on kehitetty esteitä. Nyt järvi on puhtaampi.

 

puheenjohtaja:

Jorma Peltonen

Ankkuritie 8

21140 Rymättylä

jorma [dot] peltonen [at] pp [dot] inet [dot] fi

040 5872151

sihteeri:

Arja Lyytinen

Kirjalan kirkkotie 7 C 27

21140 Rymättylä

050 5285124