Rymättylän Yrittäjät

Rymättylän Yrittäjät on rymättyläläisten yrittäjien edunvalvoja. Yhdistys on ollut mm. muokkaamassa uuden Naantalin yritysstrategioita.

Yhdistys järjestää keskustelutilaisuuksia sekä virkistystä ja liikuntaa jäsenistölleen.

Yrittäjäyhdistys on mukana Rymättylässä järjestettävissä tapahtumissa mm. Jaakonmarkkinoilla.

Rymattyla.fi

Rymättylän Yrittäjät ylläpitää sivustoa rymattyla.fi. Yhdistys sai tämän Rymättylän kunnan virallisen sivuston hallintaansa kuntaliitoksen jälkeen.

Rymattyla.fi-sivustoa kehitetään aktiiviseksi uutis-, tiedotus-, ilmoitus- ja taustoituskanavaksi rymättyläläisille ja Rymättylän ystäville.

Sivustosta halutaan rakentaa myös merkittävä matkailu- ja markkinointikanava.

Yrittäjät ylläpitää myös Rymättylän kirkonkylän ilmoitustaulua.

Martti Jaanto

martti [dot] jaanto [at] pp [dot] inet [dot] fi