• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Rymättylän Yrittäjät ry

Rymättylän Yrittäjät on rymättyläläisten yrittäjien edunvalvoja. Yhdistys on ollut mm. muokkaamassa uuden Naantalin yritysstrategioita. Yhdistys järjestää keskustelutilaisuuksia sekä virkistystä ja liikuntaa jäsenistölleen. Yrittäjäyhdistys on mukana Rymättylässä järjestettävissä tapahtumissa mm. Jaakonmarkkinoilla.

Rymattyla.fi

Rymättylän Yrittäjät ylläpitää sivustoa rymattyla.fi. Yhdistys sai tämän Rymättylän kunnan virallisen sivuston hallintaansa kuntaliitoksen jälkeen.

Rymattyla.fi-sivustoa kehitetään aktiiviseksi uutis-, tiedotus-, ilmoitus- ja taustoituskanavaksi rymättyläläisille ja Rymättylän ystäville. Sivustosta halutaan rakentaa myös merkittävä matkailu- ja markkinointikanava.

Yrittäjät ylläpitää myös Rymättylän kirkonkylän ilmoitustaulua.

Rymättylän Yrittäjien pyheenjohtaja on vuodesta 2017 alkaen Heikki Huhtala.

HH Moniurakointi
Sähköposti: info [at] hh-moniurakointi [dot] fi (info [at] hh-moniurakointi [dot] fi)

 
Puhelin: 040 7453 470