Lähde Rymättylän Yrittäjien järjestämälle syksyiselle kulttuuri- ja luontoretkelle Salon Teijon alueelle lauantaina 21. syyskuuta. Teijon ja Mathildedalin kylät ovat kehittyneet vahvasti viime vuosina. Vetovoima on kasvanut ja matkailupalvelut ovat lisääntyneet ja monipuolistuneet. Alueen vanhat ruukkikylät lumoavat, samoin kansallispuistoksi kasvanut luonto.

Lähdemme yhteiskyydillä Rymättylän Salen edestä la 21.9. kello 9.45. Saavumme Teijon kylän kirkkoon, jossa on opastettu kierros kello 11.30. Kierrämme Totin luontopolun (1,3 km) Sahajärven maisemissa. Saavumme noin klo 13 Mathildedalin kylään, jossa on kyläesittely.

Esittelyn jälkeen liikumme omaan tahtiin Mathildedalissa.

Mathildedalissa on muutamia ravintoloita, panimo, leipomo, suklaapuoti, kehräämö puoteineen, komeita ruukin maisemia, hienoja taloja, alpakoita, luontokeskus ja paljon muuta. Lauantaina 21.9. tässä kylässä järjestetään vielä Mathilda Design -tapahtuma.

Matkan hinta jäseneltä tai jäsenen perheenjäseneltä on 25€/hlö, muilta 30€/hlö. Hintaan sisältyy yhteiskuljetus sekä opastukset. Omat eväät voi ottaa mukaan, mutta suotavampaa on, että käytämme Mathildedalin kylän hyviä ravintolapalveluja vatsan täyttämiseen. Ravintoloista kerromme tarkemmin kylän esittelytuokiossa. Takaisin Rymättylässä ollaan viimeistään klo 19.

Ilmoittaudu Titalle 9.9.2019 mennessä ja kerro samalla, miltä pysäkiltä hyppäät kyytiin.

Tita-Marjut Salonen p. 0400 531135