Yhteystiedot

yhteystiedot – Rymättylän Yrittäjät ry

Kuralan rantatie 63
21140 Rymättylä
rymattylan@yrittajat.fi
www.rymattyla.fi

Lähetä viestiä

Liity Rymättylän yrittäjien jäseneksi

Rymättylän yrittäjät ovat Varsinais-Suomen yrittäjien paikallisyhdistys. Yrittäjien jäsenenä saat kattavat jäsenedut.

Tämän kaiken saat Yrittäjien jäsenenä
  • Voit tarkastaa kotimaisten yritysten maksuhäiriöitä maksutta soittamalla Varsinais-Suomen Yrittäjien vaihteeseen, puh. (02) 2757 100 (ark. 9-16). Varauduthan ystävällisesti kertomaan jäsennumerosi.
  • Lakineuvonta. Voit soittaa jäsenten maksuttomaan puhelinneuvontaan, josta tavoitat yli 100 asiantuntijaa valtakunnallisesti ja alueellisesti.
  • Asiakirjapankki. Vuokrasopimus, tarjouspyyntö, työsopimus, palkkalaskelma, velkakirja – yrittäjänä tarvitset monenlaisia asiakirjapohjia. Yrittäjien jäsenenä sinulla on pääsy asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirja- ja sopimusmallia yrityksesi käyttöön. Sinulla on pääsy myös jäsenille tarkoitettuihin laskureihin, lomakkeisiin ja oppaisiin.
  • Numerohaku. Suomen Asiakastieto Oy tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille ilmaisen numerohaun netissä.
  • Koulutukset. Jäsenenä saat Yrittäjien korkeatasoiset koulutukset jäsenhintaan eli jopa 40 prosentin alennuksella.
  • Kumppanien tarjoamat edut. Jäsenenä saat alennusta polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista (vaatii y-tunnuksen), työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista, asiakirjapaketeista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin kumppanien tarjoamiin etuihin. Osa eduista vaatii y-tunnuksen.
  • Mediat. Saat Yrittäjäsanomat ja Yrittäjäinfon veloituksetta sekä Yrittäjä-lehden vain 54 eurolla. Yrittajat.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan.
  • Verkostot. Yrittäjien tilaisuuksissa ja koulutuksissa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yrityspörssi tarjoaa ylivertaisen yritysten välisen kauppapaikan jäsenille edullisimmin hinnoin. Synergia-yrityshakupalvelussa löydät kumppaneita, markkinoit yritystäsi ja saat jäseniltä jäsenille -edut.
  • Edunvalvonta. Pidämme esillä yrittäjälle tärkeitä teemoja monilla vaikuttamisen tasoilla. Tuomme ajankohtaisia aiheita keskusteluun median edustajien kanssa. Olemme mukana ministeriöiden valmistelevissa työryhmissä ja kolmanneksi kuulluin järjestö eduskunnan valiokunnissa. Meillä on edustajat valtion alue- ja paikallishallinnon toimielimissä ja 1400 jäsenyrittäjää kuntien valtuustoissa. 4000 luottamushenkilöämme toimivat aktiivisesti yrittäjien puolesta. Aluejärjestöillä on aito kontakti kansanedustajiin ja organisaatiomme on heihin lähes päivittäisessä yhteydessä.
Jäsenmaksut

Jäsenmaksu riippuu yrityksen henkilöstän määrästä.

Katso hinnat täällä

Täytä tiedot

ETSI YRITYKSIÄ

yrityshakemisto alueen yrityksille

Helppokäyttöinen hakemisto ja oma yrityssivu tuovat näkyvyyttä yrityksellesi.
Sis. mm. Haku toimialoittain ja avainsanoilla, kuvat ja kartan, some, nettisivu- ja karttalinkin sekä pidemmän kuvauksen yrityksestäsi.

Hakemistossa yrityksesi tiedot on helposti kaikkien haettavissa

Yritykset luokitellaan toimialoittain, ja lisäämme tarvittaessa uusia toimialoja palvelemaan erilaisia yrityksiä. Hakuja suodatetaan toimialojen ja avainsanojen perusteella, lisäksi kaikista yrityksistä on nähtävissä tiivistelmä yrityshakemiston perussivulla.

Jokainen yritys saa lisäksi OMAN YRITYSSIVUN, jonne on mahdollista lisätä yrityksen  tarkemmat tiedot, kuvaus toiminnasta sekä kuvia. Yrityssivu ja sen tiivistelmä on linkitetty kaikkiin hakuihin ja listauksiin avainsanojen ja toimialojen perusteella.

Kaikille alueen yrityksille - palvelun tarjoaa rymättylän yrittäjät

Lähetä tietosi "LISÄÄ TIETOSI -lomakkeella". Tarkistamme ne ja vahvistuksen jälkeen lisäämme yrityksesi hakemistoon. Lomakkeella voi myös päivittää/lisätä tietoja olemassa olevan yrityksen sivulle.

Palvelu on ilmainen Rymättylän Yrittäjien jäsenille, muilta perimme 130€ (alv 0%) vuosimaksun palvelun, yrityssivun ja tietojen ylläpidosta, joka laskutetaan ennen julkaisua.

Ota yhteyttä

Rymättylän Yrittäjät ry